Transparetní účet: 7999779997/5500
Kontakt: nadaceandelove@gmail.com

Vánoční mše s koncertem a předání peněz pro Moravu

Děkujeme všem, kteří obsadili vyprodaná místa v kostele sv. Petra a Pavla v Chotěvicích, nebo sledovali live stream a třeba i přispěli dobrovolnou vstupenkou. Byl to krásný zážitek! Děkujeme moc také kamarádům Zbigniewu Czendlikovi za úžasné požehnané chvíle a Josefu Ratajovi za krásné obrazy, jeden dokonce nakreslil přímo na podiu během dvou písní. Nesmíme zapomenout ani na našeho Nikose Grigoriadise, kytaristu Miloše Knoppa a varhaníka Karla Bezdíčka, kteří pomohli s hudebním doprovodem.

Vybrané peníze ze vstupenek, příspěvků a dalších darů přímo na náš účet použijeme na opravu podlahy. A protože se nám nepovedlo předat ve vánoční O2 Aréně společně s vámi a Kryštof a ZL Production vybrané peníze pro jižní Moravu, uskutečnili jsme to během tohoto koncertu. Celkem třem vybraným příběhům jsme s radostí rozdělili téměr milion.

Byl to úžasný večer plný splněných přání, radosti a požehnaných společných chvil, tak snad v podobném duchu budeme i nadále pokračovat!

Richard a Karin a nadace AnděLOVÉ!

Foto: Lenka Hurdálková